Näin kesähelteillä on hyvä aika alkaa valmistautua jouluun....

Joulukalenteri-swap on hauska tapa vaihtaa nukkekodin minitavaroita.

Valitse alla olevasta joulukalenterista vapaana oleva 1-3 luukkua ja lähetä minulle joko itsetekemäsi tai muuten hankittu nukkekotiin sopiva esine, asia tai miniatyyri. Paketoi ja numeroi tuotteet samoin kuin lahjat, siten että joulukalenterin luukku pysyy yllätyksenä. Lähetän sinulle saman/samojen luukkujen yllätykset lahjoiksi käärittynä ja numeroituna (lähetän/lähetäthän yllätykset hyvissä ajoin). Voit tehdä omille sivuillesi samantyylisen joulukalenterin ja niin saat monta ihanaa pikkulahjaa vaihdettua samanhenkisten ihmisten kanssa!!

Laita oma sähköpostiosoitteesi kommenttiin (se ei näy muille), niin otan yhteyttä ja vaihdetaan osoitteita sitä kautta. 

EDIT 2.8 Joulukalenteri alkaa olla täynnä. Kiitos kaikille, jotka ovat tulleet mukaan vaihtoon. Kuten jo sovimme niin paketit lähtevät kalenterilaisille viimeistään marraskuun viimeisellä viikolla. Laitathan omasi myös ajoissa.

EDIT 30.11 Kaikkien paketit ovat nyt saapuneet. Hih hei ja nyt odottamaan jouluaattoa :) Kiitos kaikille kalenteriin osallistuneille. Julkaisen kuvia joulukalenteripakettien sisällöstä sitä mukaan kun pääsen koneelle. Osassa lähettämissäni paketeissani materiaalia ja valmis mini, toisissa taas on ostettua, joissakin on sekä itse tehtyä että ostettua ja toisissa on ihan käsintehtyä. Lähettämäni paketit ovat sisällöltää siis mitä moninaisempia, mutta toivottavasti miellyttävät lahjan saajaa. Kova työ näissä on ollut, mutta niiden tekeminen on ollut erittäin mieluisaa ajanvietettä.

1. Aurea, Leena

2. Minttu

3. Sari

4. Sari

5. Mirel Sari

6. Aurea

7. Eve Susali Merja

8. Minttu

9. Mirel Leena

10. Maija   Leena

11. Linda

12. Iris

13. MinnaK, Johanna 

14. Sari

15. Linda

16. Iris,Kaija

17. Eve  Merja

18. MinnaK, Susali 

19. Tuikku  Johanna

20. Maija

21. Tiina

22. Reetta

23. Minttu    Reetta Kaija

24. Iris, Kaija 

25. Tuikku

Koodeja:

(osoite on) = minulla on henkilön osoite

(lähetetty) = tarkoittaa, että luukku/luukut olen jo lähettänyt henkilölle kenen perässä asia lukee

(lähetetty+vast.ot) = tarkoittaa, että olen lähettänyt ja lähetykseni on perillä

Isolla punaisella maalattu nimi = tarkkoittaa, että henkilön paketti on tullut minulle perille ja minä olen lähettänyt omat pakettini hänelle.