Nyt tulee näitä joulukalenteripäivityksiä sitten useammalta päivältä. Viimeinen viikko ennen joulua on ollut kiireinen kaikkine jouluvalmisteluineen ja työkiireineen. Sitten minulla oli tänään viimeinen työpäivä ja "kesälomani" alkaa huomenna. Vuodenvaihteen jälkeen aloitankin sitten uudessa työpaikassa uusien haasteiden parissa.

Pahoittelen näitä kuvia, jotka eivät todellakaan ole mitään valokuvauksen huippuotoksia. Valoitus on surkea ja päivämäärätkin ovat sikin sokin. Tämä ei kuitenkaan onneksi vähennä näiden kauniiden ja taitavasti tehtyjen minien arvoa. Kiitos kaikille yhteisesti ja erikseen.

NK-piirin Maisalta tuli kaunis DREAM-sisustuskyltti ja valkoinen huopamatto.

Tämä suloinen kultainennoutaja tuli Torhildelta.

Ja nämä ihastuttavat ja aina niin tuikitarpeelliset keittiötarvikkeet on tehnyt Tuikku.

Tässä 11. päivän Sarin tekemä kaunis neulepaita. Torhildelta tuli hienoja joulupalloja ja Nk-piirin Kaijalta aivan mahtava tyyny.

Ja nämä pikkutonttuset on tehnyt NK-piirin Mari.

Ja jos pitää lähteä retkelle niin Tuikku oli tehnyt todella taitavasti tuohirepun. Ihana! Ja sisältä löytyi pikkuinen tonttu, mehupullo ja Aarikka-tyylinen kynttilänjalka.

Torhildelta sain kauniin hajuvesipullon. Kuvasta ei nyt näyt miten ihanan pieni ja herkkä pullo on luonnossa.

Aino oli virkannut isoäidin neliöistä viehättävän tyynyt. Tämä on väreiltään juuri passeli nukkekotiini. Kiitos kaunis.

Ja nämä kaunii kirjaset tuli

NK-piirin Mirel oli paketoinut kauniin kyltin.

Ja nämä herkut ja kauniit kristalli kuusenkoristeet tulivat Torhilden paketista.

Ja tämä Amaryllis tuli tämän päivän paketista. Ruukun reunassa kiertää kaunis oranmentti.

Tässä kuvassa näkyykin päivämäärä, joka on siis 17.12. Sieltä löytyi Sarin taidolla tekemät herkullisen väriset villasukat, Torhilden herkkulautanen, sekä Tiinalta korunosia. Korunosat oli laitettu söpölle hyllylle, joka koki vähän kovia tyttären kovakouraisessa käsittelyssä. Tuli vähän riitaa pakettien avaamisen kanssa....

Ja tämän hienon ompelulaatikon on tehnyt  Piikko.