Sovimme Titan kanssa että yhteen joulukalenteriluukkuun tulee tehdä jotain "roskasta aarre"-menetelmällä. Minusta tämä oli kerrassaan loistava idea yhdeksi joulukalenteriluukuksi. Meillä oli myös muita haasteita joulukalenterissa, mutta esittelen niitä sitten kyseisenä päivänä. Haasteiden joukossa oli muutama tosi vaikea tehtävä, mutta toivottavasti onnistuin.

Tein Titalle ruosteisen ja patinoituneen kupariammeen, jonka täytin vaahtoavalla saippuavedellä. Pisteeksi i:n päälle laitoin vielä pikkuruisen kylpyankan. Amme on tehty tyhjästä Dove-suihkushamppoo pullosta. Tein pohjamaalauksen kuparisella spraymaalilla, jonka jälkeen tein antiikkipatinoinnin. Vesi on valkoisella värjättyä Scenicin Solid wateria ja ankka on muotoiltu Fimosta. Titta oli paketoinut minulle ihanan jyrsityn vadin, jossa oli kolme kaunista kyttilää. Titan jyrsin on loistava apuväline näissä nukkekotijutuissa, koska silllä pystyy tekemään niin äärimmäisen pikkutarkkaa työtä.

Toisesta luukusta vastasi tänään Sari. Hän oli laittanut kääreisiin mattoja ja ison pussillisen sekalaisia helmiä. Minä laitoin Sarille vaaleanpunaisen marsipaanikakun ja sen syömisen jälkeen erittäin tarpeellisen vaa'an.

Lainaan Sarilta kuvaa omista lahjoistani, koska en huomannut ottaa kuvaa paketoinnin yhteydessä.