Ei muumitaloa lukita yöksi, hei muumit! Neljä vuotias tyttäreni keksi Titalle haasteeksi tehdä miniatyyrikokoisen muumitalon. Katsokaa kuinka ihanan muumitalon Titta on tehnyt jyrsimellä. Se on kertakaikkisen täydellinen. Sitten vaan suunnittelemaan muumitalon huonekaluja ja muumeja asukkaiksi. Tämä oli aivan uskomattoman hieno jouluaaton yllätys. Minä lähetin Titalle punomani korituolin. Kiitos tuhannesti Titalle kaikista kauniista yllätyksistä ja oikein rauhallista joulua koko perheelle!

Peltokosken Kaijalta sain seinäkellon ja posliinisen enkelin. Tuijalta todella taitavasti pistellyn maton. Minulla tuskin riittäisi pinna tuon kokoisen maton pistelyyn. Tuijalle ja Kaijalle lähti minulta sukset. Tuijalle Marian ohjeilla tehdyt perinteiset sukset ja Kaijalle mukaillen tehdyt metsäsukset. Kiitos molemmille! (Kuvat minun lähetyksistä on Peltokosken ja Nallelan sivuilta lainassa.)

 

 

Irikseltä sain valtavan paketin kaikenlaista tarpeellista keittiöön. Paketissa oli toinen toistaan suloisempia purnukoita ja astioita. Erityisen ihania ovat nuo patalaput ja tuo pikkuriikkiinen säilykepurkki. Minä lähetin Irikselle Reutterin suloisen kahvimyllyn, pullokorin ja ostoskassillisen ruokatarvikkeita.