Tällainen pakettipläjäys lähti viime viikolla NK-piirin joulukalenterilaisille.

Ja sitten olen saanut aivan ihania joulukalenteripaketteja oman blogini jouluvaihdosta. Tällaisia tupsahti postilaatikkoon Tuikulta jo hyvissä ajoin. Postaukset vaan laahaavat perässä, kun on aika ollut kortilla.

Ja Tuikulta tuli mieletön ylläri, joka toki piti avata ennen joulukuuta. Tämä on ihana, kiitos kaunis. Tuikku on oikea tuohimestari. Pitänee mennä joskus Tuikun oppiin ja opetella tuohitekniikka.

Ja nämä tulivat Sarilta. Todella herkkiä ja kauniita paketteja. Mitäköhän niistä löytyy??

Ja Ainolta tuli myös kauniita pikkupaketteja.

Ihania Tilda-kääreissä olevia yllätyksiä Maisalta.

 

Ja nämä kauniit ja nostalgiset pikkupaketit saapuivat tänään Tiinalta.

Tuossa paperikassissa oli pikkupräntillä, että saa avata.

En onneksi ollut yhtään innokas avaamaan. No, mutta ihan teitä varten sitten uhrauduin ja avasin kumminniin. Oi ja voi kuinka ihanat pikkuiset pitstiliinat sain yllärinä Tiinalta. Meillä oli jo aikaisemmin syksyllä puhetta siitä, että koska kesän markkinoilta en huomannut hankkia liinoja, niin ostaisin häneltä sellaiset jälkikäteen. Nyt kun sitten näin ne tuossa kassissa niin arvasin, että voihan nenä. Nämä ovat ihan seitin ohutta ja niin taitavasti virkattu. Kiitos kaunis.

   

Ja sitten olen pitkin vuotta tehnyt norjalaiselle ystävälleni kaikenlaisia pieniä ja isompia ylläreitä. Tällainen mojova kalenteri lähti Norjaan muutama viikko sitten. Torhild sieltä jo viestittikin, että paketti on turvallisesti perillä. Myös minä sain oman pakettini häneltä. Mitähän niistä löytyy?

    

Nyt varmaan ymmärrätte miksi blogini on ollut hieman hiljainen viimeaikoina. Kaikki aika on mennyt näiden jouluisten yllätysten valmisteluun, paketointiin ja lähettämiseen. Uskon kuitenkin, että kaikki on ollut vaivan arvoista ja näillä näkymin pimeistä ja myrskyisistä joulukuun aamuista on tulossa käsityön taikaa ja minimestereiden ilotulitusta.