Vuodatus on reistaillut heinäkuussa ja päivitykset jäivät unholaan. Nyt tuleekin sitten aikamoinen pläjäys kaikenlaista. Voitin tosi ihanan palkinnon Villa Charlottan Eijan ideanikkari-kilpailussa. Eija kyseli ideoita mitä voi tehdä viinipullonkorkista. Olen käyttänyt niitä korien pohjana. Eija pisti hauskan ja kesäisen yllärin postiin. Vai Miccä aurinkolasit ja vesijuoksuvyö on ihan ykköset! Kiitos Eijalle.

Toisena asiana piti kirjoittamani, että osallistukaahan vielä arvontaan, joka ottaa paikkansa 30.8. Arvontavoittona on Titan kitistä tehty Nooan arkki.

Eilen sain valmiiksi pitkään mietintämyssyssä hautuneita vuosikalentereita. Toinen on vähän aikuisempaan makuun ja toinen vähän lapsellisempaan. Kummasta pidät enemmän? Minun suosikkini on kyllä tuo Kunnaksen kuvin kuvitettu.

Ja joku kyseli kuvia nukkekotini huoneista. Voin niitä laittaakin, mutta vasta seuraavaan postaukseen. Nukkekodissani on valmiita huoneita vain 5 ja loput ovat täysremontissa. Nämä viisi huonetta kokevat aika ajoin valtavan pommin tuoman sekamelskan ja uudelleen järjestely on loputonta. Mutta seuraavan kerran kun kaikki tavarat ovat ojossa ja paikoillaan, otan kuvia ja laitan niitä tänne esille.