Tälle päivälle olikin paljon avattavaa. Onneksi sillä meillä alkaa jokainen aamu olla lasten keskuudessa nahistelua siitä ketä saa avata paketin. Susalin paketista löytyi kaksi pientä jäätelöpakkausta. Susalille laitoin herkullisen kiwi-mansikkajuustopiirakan, Jukka-hakka lelun, kaksi piirakkavuokaa (oikeasti pullonkorkkeja, mutta käytän niitä massailussa vuokina) sekä polka-karkkikepin.

Titta oli paketoinut hienon taaperokärryn, huovutetun dinon, ihanat Rasmus Nalle paperinukke printit ja todella hienon junista kertovan kirjan, jossa oli sisällä tekstit ja kaikki. I_H_A_N_A_!  Nämä sopivat hienosti tekeillä olevaan lastenhuoneeseen tai lelukauppaan. Minä lähetin Titalle ostoskassin täynnä herkkuja.

Seuraavasta paketista löytyi Merjan lähettämiä monenlaisia kankaita. Erityisen ihania olivat nuo Tilda-kankaat ja tuo Beatrix Potter kuosi. Kankaita olikin kiva saada sillä itselläni on joitain kankaita, mutta on mukavaa saada sisustukseen muutakin kuin yhtä ja samaa printtiä. Tällaisen kangasvaihto-swapin voisi vaikka järjestää ihan erikseen joskus? Merjalle lähti joko kuvassa näkyvä mokkanahkainen koululaukku kynineen tai sitten vaaka.

Sain Eveltä kauniin punotun pikkukorin, jossa oli todella suloinen muistikirja sisällä. Kiitos kaunis! Nämä menevät kirjoituspöydälle. Minä lähetin Evele vaa'an ja pellillisen pipareita. (Lainasin kuvaa Even blogista, koska en huomannut ottaa kuvaa ennen paketointia.)